Това прогнозира пред bTV бившият дипломат номер едно на Европа

...
Това прогнозира пред bTV бившият дипломат номер едно на Европа
Коментари Харесай

Бивш дипломат №1 на Европа: Икономиката на Русия ще пострада сериозно от санкциите

Това предвижда пред bTV някогашният посланик номер едно на Европа Федерика Могерини. Тя беше в София, с цел да разиска с политиците ни енергийната взаимозависимост на Европа от Русия, глобите против Москва и повдигането на българското несъгласие върху старта на договарянията сред Скопие и Брюксел.

Да стартираме с най-чувствителната тематика сега - войната в Украйна. Ако в този момент отговаряхте за външната политика на Европейски Съюз, щяхте ли да предприемете друг метод по отношение на Русия?

Тя дефинира реакцията на Европейския съюз във връзка с войната в Украйна като „ отлична “:

„ Мисля че Европейски Съюз реагира доста добре. Бях горда да видя единение измежду страните членки, съгласуваност с сътрудниците - Съединени американски щати и НАТО, както и други по света. Постепенни, само че бързи ограничения - разнообразни талази от наказания, доставки на оръжия. Като цяло политиката за финансова помощ за Украйна беше съответна. Надявам се реакцията на Европейски Съюз да има позитивен резултат на процедура и съветската експанзия да бъде прекъсната скоро със опазване на териториалната целокупност на Украйна “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР