Това престижно събитие обещава да бъде изключителен празник на брейкданса,

...
Това престижно събитие обещава да бъде изключителен празник на брейкданса,
Коментари Харесай

Демонстрация на талант в брейкданса със световноизвестни съдии и вълнуваща музика

Това влиятелно събитие дава обещание да бъде извънреден празник на брейкданса, като събере най-талантливите B-Boys и B-Girls от цяла България, които ще се състезават за купата и шанса да продължат в най-голямото съревнование по брейкинг в света.

Тазгодишният Cypher освен ще показа вълнуващи танцови борби, само че и ще се похвали с влиятелен съдийски състав и изключителна музикална стратегия, което дава обещание да увеличи равнището на надпреварата. В съдийския панел влизат именитите, и, които със своя голям опит и експертно знание подсигуряват, че борбите ще бъдат съдени с най-високо равнище на целост и просветление.

По-рано в същия ден на събитието, съдиите ще проведат извънредни танцови работилници в Танцова академия 360, предлагайки неповторима опция за танцьори и запалянковци да се учат от най-хубавите. Тези работилници ще покрият многообразие от тематики, от напреднали техники за брейкданс и тактики за съревнование до креативно изложение в танца. Участие във всяка една е изцяло гратис.

За да повишиатмосферата на Red Bull BC ONE Cypher Bulgaria влизаDJ One Up в съдействие с локалната легенда DJ Lalri, които ще обезпечат музикалния декор за събитието. Тяхната динамична селекция ще зареди борбите и ще въодушеви както танцьорите, по този начин и феновете. Събитието е водено от харизматичния B-Boy Jokata, прочут със своето заразително наличие и дълбоки корени в общността на брейкданса. Jokata ще ни води през борбите, осигурявайки безпроблемно и вълнуващо прекарване за всички участници.

Детайли за събитието

Дата: 30 март Място: Event Center Pirotska 5 Начало: 18:00ч.

Детайли танцови работилници
Дата: 30 март
Начало:10:00 – 15:-00ч.
Локация: Международната Танцова академия 360 (ул. Крум Попов 56)

Red Bull BC ONE Cypher Bulgaria е повече от състезание; то е събиране на общността на брейкданса, празнуване на творчеството, уменията и сплотяващата мощ на танца. Каним танцьори, почитатели и медии да се причислят към нас за ден, изпълнен със невероятни осъществявания, благоприятни условия за учене и проява на гения в България. За Red Bull BC ONE Red Bull BC ONE е водещото съревнование по брейкинг един против един в света. Всяка година хиляди танцьори от целия свят се състезават за шанса да показват на международния край. Повече от съревнование, Red Bull BC ONE служи като световна платформа за общността на брейкданса, с числа и работилници, които предизвикват растежа и развиването измежду танцьорите на всички места.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР