„Това предаване започва да се скапва нещо. Знам възможностите на

...
„Това предаване започва да се скапва нещо. Знам възможностите на
Коментари Харесай

Кичка Бодурова: Фънки е недодялано човекоподобие и нещастен, недоказан музикант!

„ Това предаване стартира да се скапва нещо. Знам опциите на Стефан, тая ария не беше нищо изключително. Имаш неприятен шанс.
Кичка да не е Майкъл Джексън, че да е мъчно да я имитираш”, разгласи Фънки. Така той поряза Стефан Илчев след въплъщението му като естрадната дива.

Кичка от своя страна не устоя и незабавно възпламени. И даже от другата страна на океана се нахвърли върху него.

„ Изобщо не желая да го разясня! Публиката сама вижда, че той е безусловно ненужен за шоуто и единствено се заяжда”, съобщи още Бодурова, представена от „ България днес”.

Кичка, която очевидно бе ядосана от мненията на Фънки не сдържа гнева си и в обществените мрежи.

Зрителите също недоволстват, само че освен против съдията. Повечето от тях считат, че Фънки е прекомерно недодялан с останалите си сътрудници, най-много с Хилда.

Той непрестанно се заяжда с нея, подлага на критика я, че е прекомерно мека с участниците, а съгласно хора от екипа и зад кулисите не си поддържа връзка с останалите участници и журито.

Но проблемите сред съдиите са дреболия, по отношение на останалите гафове на шоуто. Техническа нередовност стана мотив най-малко двама от участниците в предаването да се уредят с облици, без даже да са натискали бутона на шанса.

От апаратната оповестиха, че става въпрос за механически проблем, което в последна сметка докара и до това, че шоуто бе закрито, без феновете да видят изборите на останалите звезди в шоуто.

Това мигновено роди мълвата, че бутонът е нагласен, а участниците се уреждат с авансово избрани облици.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР