Това правителство може да направи още за подобряването на отношенията

...
Това правителство може да направи още за подобряването на отношенията
Коментари Харесай

Петър Стоянов: `Патриотите` могат да помогнат за отношенията с Турция

Това държавно управление може да направи още за подобряването на връзките с Турция. Парадоксално, считам, че наличието на " Обединените патриоти " във властта може да спомогне за това, тъй като те са тези, които могат да си разрешат по-неординерни, по-оригинални решения. Това съобщи пред bTV президентът (2007 – 2012) Петър Стоянов. 

" Отношенията на България с Турция постоянно са били и ще бъдат в центъра на българската народна власт. Ако не са, значи тя прави доста огромна неточност ", акцентира Стоянов.

" В политиката ни и с Турция би трябвало да бъдем освободени от страстите, би трябвало да има доста повече рационализъм и отговорност пред националната орис и ползи. Това, което вършим през днешния ден, може да го сърбат или да се любуват на плодовете българските политици след 50 години ", безапелационен е Стоянов. 

По думите му е явен стремежът на турския президент Реджеп Ердоган да усъвършенства връзките си с ЕС 

Петър Стоянов разяснява и въпроса за изявленията в западни медии за корупцията в България. 

Според него няма никакво значение какво пишат тези медии, тъй като да гледаме какво написа в тях е комплекс за непълноценност. 

Значение има какво мислим ние за нашето състояние, за корупцията, за положението на правосъдната система, безапелационен е той. 

По думите му у нас се " лашкаме сред еуфория и последна потиснатост ", а вместо това би трябвало " да намерим своята еднаквост, да има балансираност в дейностите ни, да намерим своето самочувствие и да не загубим рецепторите си за сензитивност ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР