"Това правителство, дали има компетентност и способност да се справи

...
"Това правителство, дали има компетентност и способност да се справи
Коментари Харесай

Крум Зарков: Правителството не се справя и трябва да си ходи

"Това държавно управление, дали има подготвеност и дарба да се оправи с проблемите? Отговорът е – не! Правителството не се оправя и би трябвало да си върви ", съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Крум Зарков в Нова ТВ.
„ Ние сме длъжни да заявим, че държавното управление търпи неуспех в една от основните сфери на подготвеност – обезпечаване на публичен ред и сигурност. Оттам насетне всяка политическа мощ би трябвало да поеме своята отговорност и да се позиционира”, съобщи депутатът във връзка с идния избор на съмнение, който ще бъде желан от левицата.
Зарков изясни, че броят на депутатите от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” е задоволителен да се желае избор и те ще се възползват от тази опция. Народният представител напомни обещанията на ГЕРБ преди изборите, които не бяха спазени - служител на реда във всяко село, назначение на нови 6000 служители на реда.
Според Крум Зарков всеки един от случаите - от бягството на пандизчиите от пандиза, многочисленото ликвидиране към Нова година, до убийството на огромен предприемач в центъра на София, би трябвало да коства оставката на министъра на вътрешните работи.
„ Взети дружно, са към този момент политическа отговорност на целия Министерски съвет”, сподели той. По мотив упреците, че няма почтен във връзка с положението на системата на Министерство на вътрешните работи, Зарков съобщи, че държавните управления на Сергей Станишев и Пламен Орешарски са си отишли.
„ Сега би трябвало да дадем избор на настоящето държавно управление. Или се оправят, или не и би трябвало да си ходят”, отсече Зарков.
„ Цяла година надзирателите на пандизите и служителите на реда стачкуваха. Никой не ги чу. Никой не им даде това, от което се нуждаят. Диалогът е доста труден”, сподели още депутатът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР