Това поставя на практика в пълен локдаун града, където през

...
Това поставя на практика в пълен локдаун града, където през
Коментари Харесай

Почти пълен локдаун е обявен в 21-милионния китайски град Чънду

Това слага на процедура в цялостен локдаун града, където през последните дни бяха регистрирани възходящ брой случаи на COVID-19, заяви Радио Китай.

Към момента на оповестяването на локдауна там е имало 766 инфектирани, единствено за сряда те са били 106 доказани и 51 безсимптомни носители на вируса. В момента в града има 198 високорискови и 183 среднорискови зони.

Домовете си могат да напущат единствено хора, които се нуждаят от здравно лекуване и други специфични потребности. Всяко домакинство може да провежда един човек да излиза един път на ден да пазари, като за задачата би трябвало да има негативен резултат от тест, осъществен в границите на 24, гласи изказването на локалните управляващи.

С изключение на предприятията за публични услуги, свързани с съществени потребности на хората, и осъществяването на съществени действия, другите институции, както и заведенията за хранене ще бъдат краткотрайно затворени. Честотата на придвижване на рейсовете и метрото ще бъде поправена, а хората със специфични потребности ще могат да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР