Това показва, че всичко в ГЕРБ е пропаганда, от ден

...
Това показва, че всичко в ГЕРБ е пропаганда, от ден
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: При Борисов е въпрос на физическо оцеляване

" Това демонстрира, че всичко в ГЕРБ е агитация, от ден първи през 2009 година до ден сегашен всичко е агитация ". Така пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън! " разяснява обстоятелството, че листите на ГЕРБ са водени от нейни някогашни министри.

''Слушахме за дълга пейка, млади лица. ГЕРБ лъжат от ден първи, от деня основаването си, от влизането си в политиката лъжат за всичко. Толкова по въпроса какво ще ни предложат ГЕРБ. Още от същото. И те го потвърждават - още от същото. Тоест, в случай че някой не е схванал за последните 12 години каква е цялата тази скотщина и на кого се дължи - ето, заповядайте още от същото'', добави по тематиката юристът.

Той разяснява и персонално един от водачите на листа на ГЕРБ - някогашния вътрешен министър Младен Маринов: ''Затваряме си очите за миг и слушаме старшина Петров от Народната милиция едно време. Нищо не се е трансформирало. Нито равнището, нито изрече, нито нищо - " не ме интересува, всичко е вражеска агитация ". Той и тези като него - тунеядци на заплата на данъкоплатците, те са подготвени да служат на всеки. Това е, което аз назовавам политическа проституция. Те ще служат на всеки по еднакъв метод - колкото могат, колкото им разрешават опциите. И да, те ще бият български жители, ще ги обгазяват, ще нарушават закона. Но не в интерес на жителите, а в интерес на държавното управление, на ръката, която ги храни, хем ги храним ние жителите ".

''Те са си свършили мръсната работа задоволително предостатъчно. Второ, аз съм сигурен, че те заслужават да не престават да бъдат на държавна работа. Аз всякога се блазня, слушайки някакъв подобен експерт, дето отдавал живота си в работа на държавно управление, това иронично, да го пуснем на свободния пазар за 3 минути да се осъществя.
По света хората отиват на държавна работа, потвърдени и съумели в някаква степен, те отиват да дадат. Тоест, това са грамотни, способени, читави хора, които отиват да дадат на държавното управление и на личния си народ, да му служат. Тук отиват хора, които нищо друго не става от тях. За това споделих, че са тунеядци, в характерен социалистически жанр. На 4-тата минута ще са умрели гладни на открито, на свободния пазар. Или ще метат листата. Тогава няма да умрат гладни. Нивото им е такова'', съобщи още адв. Хаджигенов.

''Този жанр агитационен е Съветски съюз. Придворната социология е услужлива и тя има своето характерно място. 2019 година на изборите за кмет в София екзитполовете денем стигнаха до над 10 пункта разлика, а най-после на деня " изненада " - няма 2% разлика. А?! Пропаганда! Лъжлива и целенасочена, с цел да откаже гласоподавателите или да ги насочи в друга посока. Гледайки цифрите, които дават, те нямат нищо общо с действителността. На своите хора са надути безобразно, примерно резултатът на ГЕРБ гони този от 2009 година Сега сме 2021 и трендът им е низходящ от 2009, от ден първи. На останалите трендът им е ей подобен (б.р. демонстрира с пръст), съвсем не се виждат. На Вътрешна македонска революционна организация не знам за какво им е надут резултатът по 3 несъмнено. Обикновените хора няма по какъв начин да ревизират тези числа и за това тече тази агитация, към този момент не смее човек да влезе в тоалетната, че и от там ще протече Бойко и социолозите му. Всички останали имаме опция да вършим лична социология, самостоятелна социология, направена както би трябвало. Все отново не е Северна Корея към момента. Имаме действителните числа. Не ги публикуваме, тъй като това не е детска градина - " Нашите домати са по-червени от вашите ". От предходната година имаме две социологически изследвания, тази година още две до предходната седмица, и цифрите са радикално разнообразни от оповестените до момента'', разкри представителят на " Изправи се! Мутри вън! "

Юристът изрази мнение, че на опозиционните сили ще са нужни съвещания с тесни експерти по тематиката " правосъдна промяна ".

''Борисов е подготвен на всичко. При него е въпрос на физическо оцеляване към този момент. И то освен тъй като ние жителите за пръв път ще потърсим отговорност и ще ревизираме нечие ръководство в границите на закона, а тъй като той е поел всевъзможни задължения по целия свят - радикално противоположни, т.е. е заречен всичко на всички. Вероятно и е получил съответните облаги за тия си великодушни обещания. Тези обещания никой не е в положение да извърши, без значение какъв брой мандата още ще остане на власт. Дори хипотетично да предположим, че има още 12 години, циркът ще е същият. Когато приказваме за необразовано, корумпирано ръководство, резултатът няма по какъв начин да е друг. Така че той е освен подготвен, той ще направи всичко, те ще създадат всичко. Имайте поради, че махнат ли Борисов от ГЕРБ, те завършват в границите на месеци, там няма нищо'', счита адв. Николай Хаджигенов.

За хипотетичния разпад на ГЕРБ, водещата Лили Маринкова даде образец с Национална движение „Симеон Втори", а гостът ѝ разяснява по този начин образеца: " Национална движение „Симеон Втори" е добър образец. В Национална движение „Симеон Втори" имаше не толкоз ярки персони, само че там най-малко имаше разсъдък, имаше подготвеност, имаше не дребен професионализъм. Въпреки всичко те се разпаднаха. В ГЕРБ това го няма. Там има тъпотия, непросветеност, корупция във всичките ѝ вероятни проявни форми, смирение, робско безмълвие, целуване на ръце и задници съгласно кой час на деня сме. Това е. Махаме Бойко от ГЕРБ и всичко свършва ".

Адв. Хаджигенов разяснява и хода на Движение за права и свободи да извади Делян Пеевски от листите за парламентарните избори на 4 април:

" Нито Пеевски може да има добър имидж, нито Бойко, нито Гешев. Това изначално е ясно. Няма по какъв начин. Протестите предходната година реализираха най-малко това. Стана ясно, че Гешев няма по какъв начин да бъде изпран, няма по какъв начин да бъде добър, няма по какъв начин да бъде ефикасен. Toй е мръсно, гадно, зло леке. С Пеевски нещата са по същия метод, просто петното е по-голямо и по-смърдящо. Това, което могат да създадат Движение за права и свободи, е да ги прикрият. Както виждате Гешев не се обажда. Все едно го няма, все едно е липсващ. За да може да продължи злите си каузи те го прибраха, тъй като равнището му е такова, че всякога като се покаже по малкия екран и става мазало. С Пеевски обстановката е сходна. Него към този момент го ненавиждат и неродените деца. Неистово освен това, а и има за какво.

Аз неведнъж декларирам, че Движение за права и свободи са интелигентен състезател, неприятно интелигентен, което ги прави противен съперник. Аз бях останал с усещане, че водят война Доган и Делян. При всички положения този им ход (б.р. на ДПС) демонстрира едно - евентуално наблюденията не са били правилни, или в случай че са воювали са постигнали съглашение. И това, което вършат е, че прикриват Делян, махат го от там, където се вижда най-вече - поразпродадоха му бизнеси, поприкриха го, евентуално ще го изнесат, в случай че изобщо е в България, някъде встрани, с цел да може и той като Гешев да продължи мръсните си каузи тихомълком, да не боде очите на хората. Това значи този им ход ".

Целия диалог можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР