Това пише скопското електронно издание Курир“. Имаш достатъчно време да

...
Това пише скопското електронно издание Курир“. Имаш достатъчно време да
Коментари Харесай

България Трепери! Кървава Заплаха За Коледа И Нова Година! Искат Да Ударят, Когато Сме Най-Уязвими!

Това написа скопското електронно издание „ Курир “. „ Имаш задоволително време да се сдобиеш с автомобил и да прегазиш хора от масата, да си купиш нож и да нападнеш, или пък да заредиш своята пушка с муниции ", приканват джихадистите в своите информационни канали, представени от медиите на албански език. На така наречен „ вълци единаци “ се предлага да ангажират мигрантите и да извършат набези в Рим и Ватикана.

На 23 ноември тази година „ Кетълик хералд ” разкри, че терористи ще окървавят Европа на Коледа, а фотография сподели, че задачата им е точно Ватикана. Във връзка с заплахата от терористични офанзиви косовското държавно управление изготви документ със заглавие „ Държавна тактика против тероризма и проект за деяние 2018-2022 ", който планува ограничения за битка с тероризма и завърналите се джихадист, прецизира Фокус.

В текста се отбелязва, че са налице „ обществени апели за осъществяване на терористични офанзиви в Косово, само че и в района ". Тероризмът е " една от най-големите закани за националната сигурност ", се споделя още в документа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР