Това означава да подадем оставка след атака на криминалния контингент.

...
Това означава да подадем оставка след атака на криминалния контингент.
Коментари Харесай

Биков: След снощните събития не можем да си позволим оставка

 " Това значи да подадем оставка след офанзива на престъпния контингент. Това ще сложи в риск всяко последващо българско държавно управление да бъде свалено по този метод “, сподели пред bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков. 

Той раздели отговорността за вандализма и конфликтите - политическата за президента, а техническата на формалните уредници от " Отровното трио ". 

" В продължение на няколко дни имаше директни апели от тези хора за принуждение, за идване на винкелите и това се случи през вчерашния ден. " Отровното трио " трансформира протестиращите хора, тези с чисти сърца, във декор и масовка на престъпния контингент, който е пратен там от Васил Божков ", добави още Биков. 

" Г-н Биков не е чул заради повода, че напуснаха Народното събрание какво сподели през вчерашния ден в пленарната зала. А то беше, че не трябва да се стига до експанзия. Призивът беше за кротичък митинг. Единственият, който може да носи политическа отговорност за експанзията на митинга е министър председателят, тъй като тя е в резултат на неговата непримиримост да не подаде оставка ", сподели от своя страна Христо Проданов, народен представител от " Българска социалистическа партия за България ". 

" Това, което е най-адекватно да се случи сега, е оставка и нови избори, с цел да се види какви са електоралните настройки на българските жители “, съобщи той.

Напускането на ГЕРБ на пленарната зала през вчерашния ден Биков изясни с думите, че това е алегоричен жест, с който демонстрират, че сред тях и президента до края на неговия мандат няма да има никакъв разговор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР