Това нещо – Съюзът на едноръките джентълмени, се превърна за

...
Това нещо – Съюзът на едноръките джентълмени, се превърна за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова крещи в НС за дерогацията: Гърчене вече един месец – иди ми, дойди ми

„ Това нещо – Съюзът на едноръките джентълмени, се трансформира за 6 месеца в Сглобка на многоръките търгаши “. С тези думи лидерката на Българска социалистическа партия разяснява от парламентарната естрада непостоянството в решенията на ръководещата (не)коалиция. Гневът й бе провокиран от новината, че и ГЕРБ, и ПП-ДБ ще изтеглят предложенията си за отпадане на дерогацията за съветски газ, и ще създадат нов общ план.
„ Защо се изтеглят два законопроекта пък следобяд ще има трети, тъй като и този проблем е въпрос на вземане-даване. Те го отдръпват не просто, тъй като е завършил, а тъй като още не са се разбрали “, заподозря тя.
Малко откакто Тошко Йорданов пръв повдигна въпроса дали Бойко Борисов ще си подаде оставката като водач на ГЕРБ, в случай че ГЕРБ „ мръднат “ от позицията си по тематиката, Нинова също подхвана Борисов.
„ Към 11 ч. Кирил Петков в коридорите: Дерогацията би трябвало да се приключи към 1 март. Борисов: Дерогацията би трябвало да влезе незабавно. Гарантирам, Найо (пиарът на Политическа партия, към който Борисов се обърна по време на брифинга си по-рано – бел.ред.), че в случай че влезе дерогацията, ГЕРБ няма да мръдне. Ако мръдне, си депозирам оставката “, цитира Нинова. И разгласи, че ГЕРБ освен са мръднали: „ ГЕРБ направи салто мортале “. „ 3 оставки би трябвало да даде до тази вечер Борисов. Борисов направи личните си депутати на маймуни – вкарва ги сутринта тука, изключителна комисия, изключителна точка, те да гласоподаваха „ за “. Той щял да си подаде оставката, в случай че е назад. Стана противоположното. И те в този момент ще гласоподават назад “, продължи да беснее тя.
Според нея третият общ законопроект за дерогацията е, с цел да има още веднъж „ вземане-даване “. „ И този проблем е въпрос на вземане-даване. Оттеглят предложенията си тъй като още не са разбрали кой да присвои тази компания. Това е повода за това превиване към този момент един месец – иди ми, дойди ми “, продължи с офанзивите към ръководещите тя, представена от ДарикНюз.
Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов пък съобщи, че желаят да откраднат рафинерията на „ Лукойл “ и не могат да се схванат кой тъкмо и по какъв начин да я открадне.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР