Това не са сериозни критики, а смешен плач за отвличане

...
Това не са сериозни критики, а смешен плач за отвличане
Коментари Харесай

Донев отговори на критиките на Денков: Смешен плач за отвличане на вниманието от важните неща

Това не са съществени рецензии, а комичен рев за похищение на вниманието от значимите за деня тематики.Така сбито отговори на рецензиите на акад. Денков към последното служебно държавно управление и неговите министри служебният министър председател Гълъб Донев.

„ За тези два месеца постоянното държавно управление се похвали с два законопроекта, които в действителност са създадени от служебното държавно управление. Всички останали законопроекти по Плана за възобновяване и резистентност, които още Народното събрание не е разгледало и приело, са импортирани от служебното държавно управление “, посочи Донев.

Той разяснява част от тематиките, свързани с договорите за поддръжка на пътищата с Агенция „ Пътна инфраструктура “, хеликоптерната помощ и бюджета, които бяха наранени на днешната конференция на представители на държавното управление, предават от Българска телеграфна агенция.

„ Това са остарели проблеми, които служебното държавно управление реши. Всичко това предстои на надзор, само че допускам, че за всички тези въпроси ще има отговор от служебните министри “, сподели още Гълъб Донев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР