Това не ми е личната фирма да махам и да

...
Това не ми е личната фирма да махам и да
Коментари Харесай

Абсолютно несериозно е, обяви лидерът на СЕК за сигнала на Димитър Ташев в ЦИК

Това не ми е персоналната компания да махам и да поставям хора. Има си процедура, която е задействана и решение на последна инстанция, което е в наша изгода, сподели Константин Бачийски

Новата коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ се записва за изборите на 2 април във 2 МИР-Бургас. Водач на листата е ръководителят на СЕК Константин Бачийски, както Флагман.бг пръв заяви – втора е Даниела Божинова, а трети – Богомил Петков от Севлиево.

След като внесе в РИК-Бургас листата с претенденти за народни представители, Константин Бачийски разяснява сигнала на Димитър Ташев в ЦИК, с който ексдепутатът упреква в изборно нарушаване точно СЕК. Както е известно, Ташев продължава да попада в управлението на партията макар заявката му, че напуща, което е подадено още преди две години.

„ Това е безусловно несериозно. Има си правосъдно решение, закон и Устав, който споделя, че смяната в състава на изпълнителните органи на партиите става с Национален съвет. Това не ми е персоналната компания да махам и да поставям хора. Има си процедура, която е задействана и решение на последна инстанция, което е в наша изгода “, сподели Константин Бачийски.
 Димитър Найденов удостовери, че за него няма проблем в шестото място, само че въпреки всичко употребява думи като " компромис " и " политическа зрялост "


И добави: „ Като виждам постъпките на сътрудника, който визирате, си изяснявам за какво част от българските жители имат неприятно мнение за народните представители. Едни хора се борят за дела, а други – за безвъзмездни жилища. “

Бачийски разгласи, че решението на кое място да бъде Димитър Найденов от Демократична България е взето посредством взаимни диалози. А самият Найденов удостовери, че за него няма проблем в шестото място, само че въпреки всичко употребява думи като " компромис " и " политическа зрялост ". 

„ Не е въпросът кой е удовлетворен и кой – не е. Това е късмет за жителите на Бургаска област да оценят претендентите по тяхната работа. Надявам се на поддръжка от жителите и не мисля, че има неприятно място в листата. Политическата зрялост се показва в способността да се вършат взаимни отстъпки. По тази причина в Демократична България беше почетено решението ми да приема 6-о място като знак на политическа зрялост и компромис в името на обединяването за по-голямо положително “, сподели Димитър Найденов.
 Делегация от 12 души дойде в РИК за регистрацията на новата коалиция
ПЪЛНИТЕ ИМ ИЗКАЗВАНИЯ – ГЛЕДАЙТЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР