Това не е войната на руския народ. Това е войната

...
Това не е войната на руския народ. Това е войната
Коментари Харесай

В ЕС не се разбраха за забрана на визи за руснаците frognews.bg

" Това не е войната на съветския народ. Това е войната на Путин и би трябвало да сме пределно ясни по този въпрос ", съобщи Шолц по време на скандинавската си обиколка. " Много хора бягат от Русия, тъй като не са съгласни с режима ", акцентира той, представен от БНР.

През последните седмици Финландия и Естония приканват за общ метод в целия Европейски Съюз за справяне с казуса с руснаците, възползващи се от " малка врата " в глобите, която им разрешава да пътуват по суша в Европейски Съюз. Финландският министър председател Сана Марин, която поддържа възбраната за издаване на туристически визи, съобщи в Осло, че това е тематика, която Европейски Съюз би трябвало да разиска.

А министър-председателят на Естония Кая Калас написа неотдавна в Туитър, че " визитата в Европа е привилегия, а не човешко право. " И прикани " да прекратим туризма от Русия в този момент ".

Очаква се външните министри на страните от Европейски Съюз да обсъдят тематиката на годишната си среща в Чехия в края на август. Изявлението на Шолц обаче подсказва, че на този стадий възбраната би била малко евентуална без поддръжката на Германия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР