"Това не е предателство, аз просто решавам да изляза и

...
"Това не е предателство, аз просто решавам да изляза и
Коментари Харесай

ГЕРБ се превърна в заложник за оцеляването на Борисов! Ще имат под 500 хил. гласа на изборите

"Това не е изменничество, аз просто вземам решение да изляза и да продължа по моя си път. Оставих (в ГЕРБ) свободно да се вземат решение нещата, за които аз съм бил срещу. (...) Там остана единствено и само това, което е в услуга на едноличните решения в ГЕРБ. Борисов направи партията пленник на неговото оцеляване, по тази причина партия ГЕРБ ще имат под 500 хиляди гласа на изборите ", съобщи някогашният втори човек в ГЕРБ, след това напуснал след "Апартаментгейт " и основал "Републиканци за България ", Цветан Цветанов по Българска национална телевизия.

Той предвижда, че няма да има политическа групировка, която в обстановката в страната да получи 1 милион гласа.

"Ще има разнообразие, въпросът е дали всеки ще може да загърби егото си в идващия парламент ", сподели той.

За своята групировка погнозира: "Убеден съм, че ще получим много над 4% и ще бъдем незаобиколим фактор в идващия парламент ". Посочи, че е Република България включва в изпълнителния си съвет помаци, турци, арменци, евреи.

Цветанов акцентира на нуждата от стратегическото партньорство със Съединени американски щати. Според него в този момент страната ни е в интернационална изолираност.

"Самият факт, че държавният секретар Майк Помпео в границите на някъде към 5-6 месеца направи няколко обиколки в Югоизточна Европа е доста явен знак, че той не посети страната ни, а знаем, че посети Гърция два пъти ", разяснява Цветанов.

Той разяснява плана Балкански поток. Според него най-тревожното е, че решението за този план е взето непрозрачно. В рамките на към две години той би трябвало да се проектира, да се осъществя и да се пусне в употреба, само че тук никой не дава отговор за какво над 10 години ние към момента не можем да изградим интерконекторната връзка Гърция - България, акцентира Цветанов.

Според него Борисов ловко е разделил обществото на две - за и срещу митинга.

Предизборно от групировката му щели да убеждават най-много хората да гласоподават всеобщо, с цел да може резултатът на всевъзможни нечестни практики да бъде понижен.

След Цветанов в студиото влезе Димитър Главчев (ГЕРБ) и се обърна към напускащия Цветанов с "Не Ви ли е позор, сътрудник? ", а в ефир в детайли подсети за "Апартаментгейт ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР