Това не е предателство, аз просто решавам да изляза и

...
Това не е предателство, аз просто решавам да изляза и
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ ще има под 500 хил. гласа на изборите, превърна се в заложник за оцеляването на Борисов |

" Това не е изменничество, аз просто вземам решение да изляза и да продължа по моя си път. Оставих (в ГЕРБ) свободно да се вземат решение нещата, за които аз съм бил срещу. (...) Там остана единствено и само това, което е в услуга на едноличните решения в ГЕРБ. Борисов направи партията пленник на неговото оцеляване, по тази причина партия ГЕРБ ще имат под 500 хиляди гласа на изборите ", съобщи някогашният втори човек в ГЕРБ, след това напуснал след " Апартаментгейт " и основал " Републиканци за България ", Цветан Цветанов по Българска национална телевизия.

Той предвижда, че няма да има политическа групировка, която в обстановката в страната да получи 1 милион гласа.

" Ще има разнообразие, въпросът е дали всеки ще може да загърби егото си в идващия парламент ", сподели той.

За своята групировка погнозира: " Убеден съм, че ще получим много над 4% и ще бъдем незаобиколим фактор в идващия парламент ". Посочи, че е Република България включва в изпълнителния си съвет помаци, турци, арменци, евреи.

Цветанов акцентира на нуждата от стратегическото партньорство със Съединени американски щати.

Предизборно от групировката му щели да убеждават най-много хората да гласоподават всеобщо, с цел да може резултатът на всевъзможни нечестни практики да бъде понижен.

След Цветанов в студиото влезе Димитър Главчев (ГЕРБ) и се обърна към напускащия Цветанов с " Не Ви ли е позор, сътрудник? ", а в ефир в детайли подсети за " Апартаментгейт ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР