Това не е първият случай, в който мен някой ме

...
Това не е първият случай, в който мен някой ме
Коментари Харесай

Нарочиха Виктория Капитонова, че мами и лъже хората за пари, тя разказа цялата истина само пред Sofia24.bg

Това не е първият случай, в който мен някой ме хейти. Нито съм сюрпризирана, нито съм смутена, нито нищо. Знам, че по пътя на моето развиване ще има всевъзможни сходни обстановки и надлежно одобрявам тази като една поредна, която поражда, с цел да ме научи на избрани неща. Това сподели единствено за Sofia24.bg известната блогърка и победителка в първия сезон на " Ергенът " Виктория Капитонова.

Припомняме, че родна тиктокърка упрекна Виктория в кражба за 200 000 лева Тук можете да си припомните историята .

" Със сигурност тези обвинявания са празни, тъй като въпросното момиче, доколкото знам - не е била нито на мой курс, нито на курса на въпросната блогърка ( бел. ред.  руската инфлуенсърка Марго Савчук) и просто си хвърля нейните догатки по какъв начин би могло да е. Не съм първия човек в света, който е основал курс за Инстаграм, не съм разкрила топлата вода. Има стотици такива курсове и аз съм била на такива, само че това не значи, че моят курс е изплагиатстван, въпреки всичко той е приспособен за България и няма по какъв начин човек, който преподава в Русия да даде същата информация, която давам аз. 

Ние приказваме за заплащане на налози в България, отваряне на компании в България, по какъв начин да се работи с български марки, какъв вид имейл би трябвало да напишеш в случай че търсиш някакъв вид колаборация. Какво работи тук, какво не работи. Със сигурност има тематики, които ще се препокриват, само че това е безусловно обикновено. В съответния случай ние приказваме за Инстаграм, а там има едни и същи логаритми и правила, и общо взето нещата, които биха проработили на всички места сигурно ще имат прилики и ще има сходни тематики и в моя курс, и във всички останали курсове по света, само че това по никакъв метод не означа, че моят курс е изплагиатстван и аз заблуждавам някакви хора ", сподели Виктория Капитонова пред камерата ни. 

" Имам стотици позитивни мнения и единствено един, за който знам - отрицателен. Според мен въпросната тиктокърка засяга тъкмо този един човек, за който аз знам и с който сме имали диалог и естествено аз разбрах какви са аргументите да не бъде удовлетворена от моя курс. Аз взех ограничения по въпроса, постоянно групирам противоположна връзка и по тази причина считам, че това, което тиктокърката споделя в обществените мрежи - че има недоволни - е въз основата на един съответен коментар и човек, и тя прави историята по-интересна, с цел да притегля внимание. Аз го забелязах и в други медии и във всевъзможен вид клюкарски уеб сайтове - има ли моето име в заглавие тази публикация постоянно ще събере доста мнения и гледаемост. Въпросното момиче употребява, съгласно мен, сходна тактичност, с цел да стане по-популярна ", добави победителката в първия сезон на " Ергенът ".

Повече за това какво съставлява курсът на Виктория Капитонова, дилемите, които си е сложила за тази година, присъединяване й в " Ергенът " - можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР