Това не е необходимо наникоя страна, заяви лидерът на Изправи

...
Това не е необходимо наникоя страна, заяви лидерът на Изправи
Коментари Харесай

Мая Манолова: Изборът сега е между партиите, които искат мирни преговори или война до победен край

Това не е належащо наникоя страна ", съобщи водачът на Изправи се България.,„ Аз желая да видят, партиите, които поддържат водене на война до надвит край, дали са подготвени да изпратят своите синове „ – добави още Манолова.

Тя прикани служебното държавно управление да излезе с позиция, както и всички партии, " с цел да знаят хората какво избират ".

Манолова съобщи, че ще упорства за въвеждането на " данъкбогатство " за хората с над 200 000 лева годишни приходи.

" Кампанията " Не плащай " на " Изправи се, България! " е не, че хората просто не желаят, а не могат да заплащат 60%по-скъпо парно, дърва, спекулативните цени на бензин и дизел, метанът е 6 лева Единственият метод да бъдат чути е посредством напън. Институциите би трябвало да основат регулации, задоволително обезщетения, с цел да защитят жителите ", казаМанолова.

По думите ѝ сега работещите небогати заплащат бензинана тези с джиповете. Изчисленията на партията ѝ демонстрират, че през месеците юни, юли и август над 580 млн. лева повече са платени за съветски газ.

" Четворната коалиция даде на огромните бензиностанциитези обезщетения, които ги прибиратспекулативно. Поредното преизчисление на пенсиите, което прави четворната коалиция, е третата подред измамана властта във връзка с пенсионерите - минималноувеличение ще получат 1/3 от пенсионерите. Хората с увреждания и с пенсията за неработоспособност ще си останат с минималните пари. Това е геноцид над най-бедните ", разяснява Манолова

Лидерът на " Изправи се, България! " съобщи също, чепредвижда основаването на комисия по проверката.

" Ще извадим на таблото на позора всички компании, коитоизкараха стотици милиони от спекулативни покупко-продажби с ток, препродаваха съветски газ с голяма надценка, коитопечелеха търговете за дървесина последните 8 месеца, забъркани са ползи на всички огромни партии, управлявали до момента ", добави Манолова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР