Това научи ФрогНюз от източници в МВР. Отделно от това

...
Това научи ФрогНюз от източници в МВР. Отделно от това
Коментари Харесай

БАБХ сътвори международен скандал. Прати криминално проявени на “Капитан Андреево”, даде устно разпореждан...

Това научи ФрогНюз от източници в Министерство на вътрешните работи.

Отделно от това се оказва, че след питане на медията ни, неотдавна управлението на организацията е пратило на граничния пункт представители, които са престъпно проявени. Информацията е скандална, само че е доказана още веднъж от вътрешното ведомство.

Тази заран компания “Евролаб 2011” бе позволена до товаро-разтоварната активност на границата, след две правосъдни решения на Върховния административен съд. Това не стана доста елементарно, защото пратениците на БАБХ са бойкотирали осъществяването на правосъдното решение. Наложило се да се намеси полицията, която да работи съгласно законовите разпореждания.

На един от представителите на организацията там - Николай Едрев, брат на TV звездата Андрей Едрев, бил написан сигнален протокол за отправени закани и закани. Според наши източници точно той по-късно е наредил устно да бъде спрян трафикът сред двете страни на товарни коли, което единствено по себе си е безусловно престъпление и казус.

Целта, считат източниците ни, е да се сътвори още един безпорядък на “Капитан Андреево” и за това да се уличи частната компания.

Фрог ще следи обстановката, поради обстоятелството, че съвсем две седмици БАБХ изрично отхвърляше да извърши правосъдните решения по отношение на връщане на хамалската активност на компанията. Според адвокати това е образец за тотално тъпчене на закона от държавна институция.

Предстои да забележим дали новата власт ще вземе отношение към въпроса, поради обстоятелството, че се чака на границата всеки миг да се сътвори напрежение.

Едрев е бил назначен и пратен неотдавна да управлява от името на страната проучванията на влизащите храни. Във връзка с държанието му инспектори написаха до шефа на БАБХ Христо Даскалов “кърваво писмо”, в което обясниха, че са принудени да работят освен на ръба на закона, само че даже да го нарушават точно, още веднъж под устните разпоредби на новоназначените пратеници на организацията. Оказва се, че осъществени преди две-три години промени са разрешили на БАБХ да пращат на “Капитан Андреево” и другите гранични пунктове чиновници, без да е належащо Министерство на вътрешните работи да прави инспекция за тяхното престъпно минало. Така на процедура вътрешното ведомство не получава информация за хората, които се изпращат в зони със характерен надзор и са обект на националната сигурност.

В момента трима такива престъпно проявени обитават там и се разпореждат с контрола на храните.

Ще отправим питане към шефа на БАБХ за какво се е стигнало до тази неуместна обстановка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР