Това национална позиция ли е или лично мнение на министъра“,

...
Това национална позиция ли е или лично мнение на министъра“,
Коментари Харесай

Ген. Събев: Янев сътвори гаф – преди срещата на министрите на отбраната да прави подобни изявления

„ Това национална позиция ли е или персонално мнение на министъра “, пита първият ни народен боен представител в основната квартира на НАТО в Брюксел
„ Мисля, че новият ни министър на защитата сътвори гаф. Не може преди срещата на министрите на защитата на НАТО за взимане на решения по нуждата от прекосяване към засилено съюзно наличие в България и Румъния, българският министър да прави сходни изказвания “, написа на страницата си във Facebook ген. Съби Събев, първият народен боен представител в основната квартира на НАТО в Брюксел, след приемането на България в Алианса.

„ Това национална позиция ли е или персонално мнение на министъра. Така ли се схваща у нас политическата ни взаимност със съюзните страни от НАТО? Та страната ни е към този момент 17 години в Алианса. Ще се научим ли по какъв начин се отстояват общосъюзните ползи на НАТО по сигурността и защитата? Откога укрепването на сдържащите и отбранителните качества на НАТО е във щета на националния ни интерес? “, попита натовският военачалник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР