Това написа във Фейсбук председателят на НС на БСП Корнелия

...
Това написа във Фейсбук председателят на НС на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Пак Жега В Политиката! Нови Искри Между Корнелия Нинова И Бойко Борисов: Кой Мислите, Че Е Умникът, Господин Премиер? Ами Вие.

Това написа във Facebook ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка думите на премиера. Тя прикани премиера да провери- дали президентът Плевнелиев не е наложил несъгласие. " Наложи. Заради лобизъм в интерес на огромните. А кой нарочи Българска социалистическа партия за антиевропейска партия, тъй като произнесох изречението: българският народ не е втора употреба в Европа, с цел да ни продавате втора употреба храна. Вие, господин министър председател. Твърде дълго управлявате, с цел да помните такива детайлности. Но ние ги помним. Надявам се и българите също.

Утре за следващ път внасяме същия закон. Чакаме да забележим по какъв начин ще гласувате този път ", декларира водачът на левицата.

Дир.бг напомня, че министър председателят Бойко Борисов съобщи по-рано: " Кой хитрец сподели, че бебето обича по-малко мляко или че обича палмово масло? Кой хитрец? И сложи 100 милиона души да се усещат като туземци. Сигурно туземците живеят по-добре от нас. На 16-17 май (когато у нас ще се състои срещата ЕС-Западни Балкани - б.р.) това, което ядат българите, ще го дам и на моите сътрудници, да забележим по какъв начин ще го оценят. Дали ще я хапват на драго сърце, по този начин както българите? ". Борисов направи изказването по време на интернационалния конгрес " Двойни стандарти при храните в Европейски Съюз: къде сме и по какъв начин да решим казуса на Европейско равнище ", който се организира в границите на българското европредседателство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР