Това написа в своя Фейсбук профил Илиян Василев. Ето и

...
Това написа в своя Фейсбук профил Илиян Василев. Ето и
Коментари Харесай

Илиян Василев: Стреснат съм, ПП-ДБ доброволно отстъпиха Улицата на хунстващите русофили

Това написа в своя Facebook профил Илиян Василев. Ето и цялата обява:

" Всичко е поради Украйна и заповедта от Русия постоянно държавно управление да няма.
Докато демократите се наумуват, по екраните на нашите и изключително на непознатите малките екрани ще " грейнат " новините за " националната опозиция " против държавното управление. Нищо че са малко и не са представителни. Но е в центъра на " синя " София, която е притихнала.

Обещах да оказа помощ в организацията и най-много промотирането на марша в интерес на Европейски Съюз и НАТО, само че съм изплашен от тоталната липса на нюх и инстинкт у ППДБ и другите проЕС и проНАТО обединения, които непринудено отстъпиха Улицата на хунстващите русофили.

 

ППДБ са " заети ", те постоянно са, без да осъзнават, че като загърбваш Улицата, се лишаваш от най-важния си съдружник в една пленена страна.

НПО-тата пък са заети, най-малко част от тях, да не позволен държавно управление с антиХриста Борисов зарада Правата религия, без да вдяват, че залозите са доста над нашите сметки тук.

Проблемът не е, че някой ще попречи на ППДБ групата да стигне до президенството и да получи мандата, а че хората, които ги подрепят губят Вяра и Посока, и от ден на ден се обезверяват и си стоят в къщи. А сме доста и можем доста повече.

Поради поети задължения не мога да участвам в 16 30 часа, само че не преставам да диря съдружници за Марша на Европейски Съюз и НАТО, за цивилизационния избор. И в случай че ги намеря, ще обявим дата и час. Ако не, ще потегли самичък, и.... който пристигна. Животът ми мина в очакване, някой да поеме самодейността и да подлага на критика, в случай че някой различен я поеме. В класическият вид - в случай че е било значимо, някой различен ще го направи. И по този начин епохи под непознато господство и непозната воля. "
 
 
 
 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР