Това написа предложеният зя външен министър Драгомир Заков във Facebook. Заков

...
Това написа предложеният зя външен министър Драгомир Заков във Facebook. Заков
Коментари Харесай

Заков се ядоса, че му лепили етикети. Станало национален спорт

Това написа препоръчаният зя външен министър Драгомир Заков във Фейсбук. 

Заков стана част от проектогабинета на ГЕРБ с министър председател проф. Николай Габровски. Според него в състава влизат “само специалисти ”, само че други видяха разнообразни детайлности от лицата, препоръчани за министерските постове - предишното им в Тройната коалиция, по-скоро политически лица и впрочем. 

 

Драгомир Заков бе министър на защитата в кабинета на Кирил Петков на мястото на Стефан Янев, който напусна поста си след скандалното изявление за войната в Украйна. Заков има дълга кариера в дипломацията, работил е и в структурите на външно министерство. 

 

“Явно да си потвърден специалист в някоя област или специалност в България е недостатък. Да имаш мощна експертна и гражданска позиция е “осъдително ”, до степен на оказване на политически напън с непозволени средства ”, написа още Заков. 

 

“Имам ли право да се скрия през днешния ден? Имах ли право да се скрия на 1 март? Разбира се, че можех. Но нямам и нямах моралното право да го направя! Какво означаваше това в персонален проект, да вземем за пример на 1 март? Преобръщане на ритъма на живот на фамилията ми за една вечер, с деца на учебно заведение, неопитен за потегляне багаж и така нататък Знаете ли по какъв начин се реалокират възпитаници от една в друга страна по средата на втория период? Колко посланици познавате, които са зарязали мандата си? И то 10 дни след началото на война покрай границите на България. Не, не бройте служебни министри - те се връщат за дотъкмяване на мандата (как тъкмо става по този начин е различен въпрос). Мен никой не ме върна ”, добави Заков. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР