Това написа ПР-ът на Народния театър Велислава Кръстева по повод

...
Това написа ПР-ът на Народния театър Велислава Кръстева по повод
Коментари Харесай

Велислава Кръстева нарече Морфов ”насилник” frognews.bg

Това написа ПР-ът на Народния спектакъл Велислава Кръстева във връзка разногласието с режисьора Александър Морфов, който надраска вратата й в театъра.

 

В своя пост Кръстева назовава Морфов принудител. И още:

„ Че кой си ти, самопровъзгласил се за герой против една жена!? Кой ти дава право да нахлуваш и да дращиш. И след това да се опитваш да размениш местата на жертва и принудител. За конфликта с експанзията и грубостта мъчно се приказва. Защото издрасканото с гняв “изчезвай ” заличава като че ли вярата, че сме си научили уроците по приемливост, по народна власт, по заедност.

 

Кой си ти, който организираш обществен линч? Извършваш опит за гражданско ликвидиране? Някакво средновековно аутодафе? Клеймиш и се гавриш с някого, с който просто не си склонен, не го приемаш, и искаш да го изчезнеш!?

 

За да получиш какво, което още не си получил? За да изчегърташ демоните си в мое лице? За да доведеш до органическа несъответственост този другояче превъзходен екип?

За да унизиш, накърниш, с цел да унищожиш. Ако това е житейска философия, доста тъпо ", добавя ПР-ът на Народния спектакъл.

... ”среднощен бунтовник ” - не. Насилник ", категоризира Велислава Кръстева своя конкурент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР