Това на снимката е Джим Торп. Най-знаменитият атлет в САЩ. Считан

...
Това на снимката е Джим Торп. Най-знаменитият атлет в САЩ. Считан
Коментари Харесай

Вдъхновяваща история за атлета Джим Торп, която ще ви мотивира

Това на фотографията е Джим Торп. Най-знаменитият спортист в Съединени американски щати. Считан е за един от универсалните спортисти на 20 век. Има златни олимпийски медали в дисциплините петобой и десетобой, играл е американски футбол, баскетбол и бейзбол (на професионално и колежанско ниво).

 Вдъхновяваща история за спортиста Джим Торп, която ще ви стимулира Wikipedia

Чудите се за какво тъкмо този състезател е основен воин на тази публикация? Погледнете деликатно фотографията долу и ще видите, че той носи разнообразни чорапи и обувки. Тогава не е било част от модата!

Това е история, случила се преди повече от 100 години на Олимпиадата през 1912г, която ще ви стимулира да не се предавате макар трудностите, които застават на пътя ви всеки ден.

 Вдъхновяваща история за спортиста Джим Торп, която ще ви стимулира

Джим, американец по националност, от Оклахома, показва своята страна в дисциплината лека атлетика.

Още от дете Джим Торп бил неосезаем, движещ се с такава демонична скорост и демараж, че минавал през съперника като мъгливост, а зад себе си оставял единствено скулптурна изложба от вкаменени от учудване бранители. Торп собственоръчно трансформирал дребния индиански колеж, където е бил възпитаник, в най-силния тим на Америка.

След тази вметка продължаваме с историята, която е и самият мотив да напишем тази публикация. Сутринта преди надпреварите на Олимпиадата, в които е трябвало да взе участие, някой открадва обувките му.

Джим съумява да откри напълно инцидентно две, въпреки и разнообразни, в резервоар за боклуци, с които е и на горепосочената фотография. Но защото едната обувка била прекомерно огромна за неговото ходило, се е наложило да обуе още един чорап. С тази екипировка Джим Торп печели два златни олимпийски медала!

Изводът, който можем всички ние да си създадем, е следният: 

Без значение с какъв проблем си се събудил тази заран, някой те е подценил, различен те е обидил, не позволявай това да те спре да бягаш и да спечелиш твоето съревнование през днешния ден!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР