Това момиче толкова пъти е псувано, плюто и обиждано в

...
Това момиче толкова пъти е псувано, плюто и обиждано в
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков: Сега е моментът проф. Сербезова да затвори Спешното във Враца

Това момиче толкоз пъти е псувано, плюто и обиждано в тази регистратура на това незабавно поделение, че нейните персонални благоприятни условия за емпатия са изчерпани от дълго време. Това разяснява доктор Мирослав Ненков във връзка трагичния случай във Враца, при който жена умря, до момента в който бъде призната за лекуване.

" Това се назовава систематичен проблем, това не е персонална виновност ", уточни анестезиологът пред Би Ти Ви.

След случая във започнаха митинги на жители пред поделение.
свързани новини15692на 03.02.20225189на 03.02.2022
„ Протестиращите носеха табелка с надпис „ Оставка на целия личен състав “. Сега е моментът проф. Сербезова да затвори поделение във Враца, с цел да няма проблем ", съобщи още той.

„ Съсредоточени в искане на оставки, стигматизиране, изтъкване с пръст – по този начин сме лишени от опцията да погледнем къде е казусът “, означи лекарят.

Според доктор Мирослав Ненков казусът е там, че лекарите и сестрите в никакъв случай никой не ги образова по какъв начин да поддържат връзка с пациенти. „ Никой не следи това момиче на регистратурата дали съблюдава някакъв писан протокол – дали изобщо има подобен съответно в това незабавно поделение “, означи той.

„ Тези, които ръководят нашата система, нямат потребност тя да бъде подредена, нямат потребност пациентите, лекарите и сестрите да са ок “, счита доктор Ненков. „ Разходите за опазване на здравето порастват, само че качеството къде отива “, попита той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР