Това лято за Никол Шерцингер бе по-специално, защото мина под

...
Това лято за Никол Шерцингер бе по-специално, защото мина под
Коментари Харесай

Когато Никол и Том са в пълен синхрон

Това лято за Никол Шерцингер бе по-специално , тъй като мина под знака на любовта й с Том Евънс. Певицата ни заля с сантиментални и секси плажни фотоси със своята половинка. А с изключение на нея, тя не пропускаше да се похвали и със стегнатите си форми.

Очевидно певицата най-накрая е постигнала естетика на духа и тялото и се усеща по-добре от всеки път. А и сред нея и Том също има забележителен баланс. Двамата освен наподобяват еднообразно добре и се усмихват еднообразно необятно, само че даже започнаха да се обличат и с идентични облекла.

На последните две фотоси, които Шерцингер качи преди часове по случай Деня на труда в Съединени американски щати, виждаме влюбените в плажни тоалети със сходни принтове . Никол е с цялостен, черен бански, смесен с пъстър, разкроен панталон. Том пък е единствено по къси панталони.

на Сеп 7, 2020 в 7:00 PDT

От информацията, която певицата ни даде, разбираме, че облеклата са част от лятната сбирка на марка на нейна близка другарка. Е, сигурно няма по-подходящи рекламни лица за тоалетите от тези двамата...
 Никол Шерцингер, Том Евънс и следващата им секси подготовка
Никол и Том са секси и до момента в който упражняват

Да се поизпотиш в приятна компания

На Шерцингер явно й харесва с Евънс да са в цялостен синхрон и в облеклото, тъй като неотдавна ги видяхме и в бански в идентични цветове. А Том пък е толкоз влюбен , че е съгласява на всички фешън хрумки на половинката си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР