Това лято мракът възкръсва с предстоящата модерна адаптация Гарванът, която

...
Това лято мракът възкръсва с предстоящата модерна адаптация Гарванът, която
Коментари Харесай

Гарванът полита пак

Това лято мракът възкръсва с идната съвременна акомодация Гарванът , която ще ни попилее с всесилен обсег от 23 август единствено в кината. Както хитовата версия от 1994 година с починалия Брандън Лий, по този начин и идният римейк са основани на абсолютния шедьовър в света на графичните романи на Джеймс О’Бар, който от първата до последната страница ни потапя в една мрачна и завладяваща атмосфера, несравнима с никоя друга. Новата продукция дава обещание да резервира това именито завещание, като в същото време ще ни покаже актуалния прочит на обичаната от толкоз доста генерации история.

В сенчестите обятия на мрачния свят на Гарванът , в който ехото на скръбта отеква, а завесата сред световете става все по-тънка, сродните души на Ерик Дрейвън (Скарсгард) и Шели Уебстър (FKA twigs) се преплитат в танц на любовта и нещастието, когато демоните от тъмното й минало ги застигат и двамата са брутално убити. Получил шанса да избави същинската си обич, като се жертва, Ерик е дарен със силата на господ, която надвишава границите на гибелта. Прекосявайки неземните царства на живите и мъртвите, пътят на Ерик е посипан със сенки и осветлен от трептящите пламъци на отмъщението. Той безмилостно преследва тези, които са лишили единственото му благополучие и се заклева да пренапише трагичната история на тяхната крах, с цел да си върне светлината, която им е по този начин незаслужено открадната.

Талантливият Бил Скарсгард споделя: „ Като дете бях огромен почитател на истинския филм и за мен беше огромна чест да приема ролята на Ерик Дрейвън. Но в действителност това, което ме притегли, беше желанието на Рупърт Сандърс изцяло да премисли историята и героя и да ги приспособява към актуалната аудитория. Това е воин, който знам, че мнозина почитат и са мощно привързани към него – той не наподобява на никой от персонажите, с които съм се захващал до момента. Работата със удивително надарената FKA Twigs беше вълшебна. Чувствах се виновен към историята на Ерик и се постарах да остана правилен на духа на истинската продукция; нямам самообладание светът да види кино лентата и се надявам, че той ще резонира с публиката толкоз мощно, колкото и с тези от нас, които участваха в него. “

Изпълненият с страст и доста кръв филмов откъс ни среща с немъртвия отмъстител и неговата обичана, в чието име той получава коршум след коршум, само че продължава да се бори за своето отмъщение даже от отвъдното.

Режисьор на Гарванът е Рупърт Сандърс, а сценаристи са Зак Бейлин и Уилям Шнайдър. Продуценти са Едуард Р. Пресман, Самюъл Хадида, Виктор Хадида, Джон Дженкс и Моли Хасъл. Актьорски състав включва Бил Скарсгард, FKA twigs, Дани Хюстън и други

Отмъщението отеква по-силно от всеки път с Гарванът от 23 август единствено в кината.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР