Това лято любовта придобива изцяло ново значение Козирози, защото вашите

...
Това лято любовта придобива изцяло ново значение Козирози, защото вашите
Коментари Харесай

ЛЕТЕН Хороскоп: Козирози, любовта е с вас този сезон!

Това лято любовта придобива напълно ново значение Козирози, тъй като вашите взаимоотношения заемат централна позиция този сезон! Вашият хороскоп за лято 2022 предсказва толкоз доста нови любовници и другари. Преминаването на Слънцето в Рак на 21 юни освен зарежда и съживява вашия бранш на взаимоотношенията, само че също по този начин ще подчертае въпросите за „ предоставяне и взимане “. Може да преосмисляте своите задължения и взаимни отстъпки и с навлизането на Венера във вашия безвъзмезден шести дом на идващия ден, има възможност тези „ съглашения “ да въздействат на рутината ви и да оформят целия ви живот.

Така или другояче, този венериански пренос внася обилие и естетика в ежедневните ви ритуали. На 28 юни ще има новолуние в Рак, което ще донесе нови начала в основата на вашите партньорства, като в същото време ви провокира да запазите независимостта си. На 5 юли Марс ще влезе във вашата сестра Телец, което от своя страна ще зареди плодородния ви пети дом на достоверност, романтика, буйни планове и креативен разсъждения.
Интересното е, че Меркурий ще се причисли към слънцето в Рак същия ден, което също може да допуска флирт или началото на кипяща любовна връзка. Малко по-късно на 13 юли във вашия знак ще има пълнолуние, което ще подчертае всички способи, по които сте израснали през последните няколко месеца.

След като сезонът на Лъвовете стартира на 22 юли, може да се почувствате изцяло потопени в личния си пъстър мрак. Ако август стартира с подозрителна нотка, всичко това е с помощта на пътуването на слънцето през трансформиращия ви осми дом на сливания, споделени запаси и интимни съюзи, което има наклонност да внася известна тежест във вашата вероятност. Венера ще се причисли към слънцето на 11 август, добавяйки пласт очарователна сексапил към връзките ви, както и предпочитание за пристрастеност и непосредственост.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР