Това коментира пред БНР доц. Методи Андреев, който преди години

...
Това коментира пред БНР доц. Методи Андреев, който преди години
Коментари Харесай

Методи Андреев: Кой пробута тези хора на ИТН?

Това разяснява пред БНР доцент Методи Андреев, който преди години като народен представител от Съюз на демократичните сили бе един от създателите на закона за откриване на архивите на някогашната Държавна сигурност.

Той дефинира като " безсрамно неуместно " изявлението на министър Теодора Ганчовска, че не знаела с какви хора с агентурни досиета се обкръжава.

" Тази жена, която инцидентно стана външен министър на Република България, стана подобен с помощта на протестиращи жители, които не са желали да се назначават такива хора на представителни държавни длъжности... Тази министърка да си каже истината – кой й ги даде тези хора. И мълчанието до последно на Тошко Йорданов значи единствено едно, че в цялата завера изцяло осведомен е бил техният водач и преподавател Слави Трифонов... Кой подреди тези хора да бъдат назначени на тези места? Кой им ги пробута ", попита Андреев.

" С тази формула, която се прокламира от " Продължаваме промяната ", че, видите ли, ние сме дали отговорността за всяко министерство на съответна политическа мощ, няма да стане смяната. Отговорността би трябвало да е ясна, тя е на министър-председателя. Кирил Петков би трябвало да знае, че той би трябвало да зададе рамките за политическо държание в обединението, тъй като някой опитва до каква степен може да стигне с сходни назначения. След като са решили да вършат смяна, би трябвало да знаят, че тази корупция има и произход от външна за нашия интерес страна. Русия завладява страни, като корумпира държавни управления ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР