Това коментира Богдан Милчев от Института за пътна безопасност в

...
Това коментира Богдан Милчев от Института за пътна безопасност в
Коментари Харесай

Богдан Милчев: Един ден Трифонов ще бъде гонен с камъни по улиците

Това разяснява Богдан Милчев от Института за пътна сигурност в ефира на.

„ Имаше огромен скандал, че нямат позволение за градеж, а министърът дава позволение за градеж на автомагистрали. Те дават отговор на условията и съзнателно не се издава. Те желаят да изперат ГЕРБ, парите се знаят къде са, само че сега имитират активност и работа. Виолета Комитова беше извънредно некомпетентна и се учеше във времето. Нашите министри като станат министри стартират да се учат. Гроздан Караджов няма да бъде министърът, който ще промени и ще изчегърта ГЕРБ “, сподели още Милчев.

Богдан Милчев описа и за среща, която е провел с министър Караджов. По думите му Караджов е споделил, че има „ шапка “ над него и е декларирал, че би трябвало да се допита преди да предприеме каквито и да било дейности.

„ Слави Трифонов твърди, че неговите министри са свободни ", сподели Милчев.

Милчев твърди, че в общественото пространство се шири новината, че зад политическата мощ „ ИТН " в действителност стои Орлин Алексиев.

Богдан Милчев изясни и по какъв начин преди дни Златомира Мострова от Има Такъв Народ, зам.-председател на Комисия по превоз и известия, е отишла в Института за пътна сигурност, с цел да се запознае с проблемите на пътя и за препоръки по какъв начин да се подходи към разрешаването им. Мострова е пояснила пред Милчев „ първо, би трябвало да попита Тошко Йорданов ". По думите на Милчев " всички са възмутени какво се случва с Има Такъв Народ ".

„ Един ден Трифонов ще бъде гонен с камъни по улиците " - съобщи Богдан Милчев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР