Това, което виждаме е, че има екстремистки позиции политически от

...
Това, което виждаме е, че има екстремистки позиции политически от
Коментари Харесай

В РСМ ни определят като геноцидна държава? Петков не отговарял на екстремистки позиции

„ Това, което виждаме е, че има екстремистки позиции политически от двете страни на границата. Ние би трябвало да пренебрегваме екстремистите и да следваме правия път по правилата, които ние всички сме дали обещание на нашите гласоподаватели. Така че аз персонално не бих отговарял на екстремистки позиции “.

Това съобщи българският министър председател Кирил Петков, който учуди репортера от македонския портал „ Трибуна.мк “ с отговора си на въпроса „ по какъв начин е допустимо да има съглашение сред районен съд Македония и България, откакто участник в държавното управление назовава България геноцидна страна “.

Автор на това изказване е водачът на Демократическия съюз Павле Траянов, който е и участник в ръководещата коалиция на министър председател Димитър Ковачевски. Според него България прави геноцид и към днешна дата по отношение на РСМ.

Изявлението беше направено откакто против Кирил Петков имаше обидни викания при слизането му от вертолета, с който той дойде в град Битоля. Македонци скандираха „ Татари гробари “ и „ Мръсни псета “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР