Това, което видяхме снощи, е грозно и недопустимо. Така председателят

...
Това, което видяхме снощи, е грозно и недопустимо. Така председателят
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Радев подстрекава метеж с високо вдигната ръка

Това, което видяхме нощес, е грозно и неприемливо. Така ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева разяснява снощните вълнения по време на митинга.

„ Ние постоянно сме казвали, че хората имат право да стачкуват, тъй като България е демократична страна и те би трябвало да бъдат чути. Но това, което видяхме нощес, побоят над служители на реда и обидите, които се отправяха към тях, това не трябва да се позволява повече “, сподели ръководителят на Народно събрание, представена от „ Фокус “.

По думите ѝ политиците от време на време също оказват помощ за основаването на напрежение, визирайки президента.

„ На 2-ри той пристигна пред протестиращите, порица народните представители, както постоянно го е правил до момента, и в действителност той е индивидът, който подстрекава бунт с високо вдигната ръка в пестник и поддържа хората, които оставят ковчези и бесилки, това ли е демокрацията. Не бива да оставяме такива хора да ни ръководят. Мисля, че това е притеснително “, добави Караянчева.

Според нея гласът на народа би трябвало да се чува, тъй като политиците не знаят всичко и би трябвало да чуват хората, които са ги избрали. „ Работата на Народното събрание ще продължи, тъй като имаме да свършим доста неща, с цел да може да се одобри законодателството във връзка със обстановката с ковид. Протестите няма да ни спрат, народните представители са на линия и са подготвени да продължат да работят “, сподели още Цвета Караянчева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР