Това, което видях на Росенец, това което ме удари в

...
Това, което видях на Росенец, това което ме удари в
Коментари Харесай

Христо Милчев: Това, което видях на Росенец, е отвратителен чалга кич

Това, което видях на Росенец, това което ме удари в лицето, е един непоносим чалга кич.
С тези думи в предаването политическият анализатор, IT специалист и управител " Информационни системи " Христо Милчев разяснява тематиката с вписването на " Росенец " като плаж от страна на страната.
Милчев уточни, че съгласно него летните сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган са един " цигански кич ". Милчев счита, че хората, които са част от статуквото у нас през последните години, са нискоинтелигентни. " Начинът, по който са се стекли събитията, ги е докарало до тези позиции, на които ги виждаме. Тези хора са употребявали историческия късмет на прехода, само че ние би трябвало да затворим тази страница, като от тези хора бъде отнета безусловно всякаква власт ", счита Христо Милчев във връзка на представителите на политическото статукво, управлявало България през последните 30 години.
Според IT експертът обществото би трябвало да надрасне кукловодите на прехода. " Когато обществото има социална просветеност да разбере, едвам тогава на статуквото ще му бъде отрязана опцията да се възпроизведе ".
" Аз ненапълно се веселя, че партия " ИТН " се появи в сегашния миг, тъй като ние имаме " шанса " досегашното статукво да изнаглява непрестанно по отношение на жителите. Некадърността на статуквото ни задушава. Наглеенето отвори очите на доста хора и докара до консолидация даже на негласуващите ", смята Милчев. " Наглостта на статуквото подразни хората и имаше кой да я консолидира ", означи още младият IT специалист.
Целия диалог гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР