Това, което в момента се случва в парламента, е срам.Това,

...
Това, което в момента се случва в парламента, е срам.Това,
Коментари Харесай

Василев за Рашидов: Изборът ни е фасада, прикриваща невъзможността да постигнем съгласие

Това, което сега се случва в Народното събрание, е позор.Това, което избрахме, е фасада, която да прикрива невъзможността да реализираме единодушие.Ако по този метод ще работи този парламент, идващият път няма по какъв начин да създадем фасада. Така коментираАсен Василев от „ Продължаваме промяната “ избора напарламента Вежди Рашидов да станепредседател на Народното събрание.

Кирил Петковпоиска 15-минутна отмора от името на " Продължаваме промяната " след изказването на Нинова. От Движение за права и свободи обаче показаха противоречие с сходна отмора и започнаха диспути по тематиката. Йордан Цонев сподели, че първо би трябвало да се гласоподава правилникът.

Искахме 15 минутнапочивка, с цел да обсъдим дали да гласуваме „ срещу “ или „ въздържал се. “ Когато искахме тази отмора, ние тествахме какво е отношението на опозицията към този парламент и за жалост, госпожа Атанасова видяхме, чеотношение е болшинството прави каквото си желае, изрече го господин Рашидов, по тази причина гласувахме срещу, а не въздържал се “, съобщи още Асен Василев.

„ Вежди Рашидов не е фасада. Това е един доста заслужил български създател и политик.Ако тръгваме с такива констатации в действителност крачките ще са настрана, а не напред. Да се научим да преглъщаме, сподели депутатът от ДПСЙордан Цонев.

По-рано през днешния ден беше изработен следващ опит за избор на ръководител на Народното събрание. Кандидатите бяха: Йордан Цонев от Движение за права и свободи, Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия и Цвета Рангелова от " Възраждане ". Никой от тях не събра задоволително поддръжка. Същият сюжет се разигра и в четвъртък.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР