Това, което стана ясно днес е, че в българския парламент

...
Това, което стана ясно днес е, че в българския парламент
Коментари Харесай

Даниел Лорер: В НС не се намериха достатъчно смели депутати, с които да тръгнем към бъдещето

Това, което стана ясно през днешния ден е, че в българския парламент не се откриха задоволително смели депутати, с които да тръгнем със смели стъпки към бъдещето. Ние казахме ясно на българския народ, че няма да създадем компромис с корупцията и до последно го отстоявахме. За страдание един от съдружен сътрудници реши, че не може да го направи и смъкна държавното управление. Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа в оставка от " " в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 532
„ Наложи се да приказваме самостоятелно с депутатите. Намериха се такива, които поддържаха управническата ни стратегия, само че за жалост не бяха задоволително. От Има Такъв Народ не се съгласиха с тази политика, те желаеха пари за пътища “, укори той досегашния съдружен сътрудник от Има Такъв Народ.

„ Промяната е споделила ясно, че нас не ни е боязън. Разбрахме, че е извънредно мъчно в българския парламент да се откри болшинство за една правова България “, акцентира министър Лорер.

„ Президентът в този момент има извънредно виновната задача да реши на кого да връчи третия мандат. С ГЕРБ никой не желае да работи “, посочи министърът на нововъведенията и растежа в оставка.

Той отхвърли да не се работи по законодателството. „ От 22-те промени, които обещахме, някои са в парламенти, други се приготвят. Има доста обстоен график, който се следва. Той бе за една година напред. Фалшива е тезата, че България е изгубила пари по Плана за възобновяване. В нашата обстановка няма нищо обвързвано с работата на държавното управление “, съобщи.

„ Бензинът сега е оръжие в геополитическа война. Русия се пробва да наложи волята си на света. Истинският въпрос е за какво България е оставена да е според единствено от един снабдител. Газ има в този момент, газ ще има през есента, ще има и през зимата, и следващата година “, увери Лорер.

„ Българската стопанска система и българските жители привикнаха, че през последното десетилетие европейските средства се разпределяха на „ наши компании “. Слава Богу, че към този момент има Европейска прокуратура и тя работи, не като нашата, и към този момент има присъда “, акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР