Това, което ще ви кажа днес е продължение и подробно

...
Това, което ще ви кажа днес е продължение и подробно
Коментари Харесай

Гешев: Ще поискам отвод на част от членовете на ВСС в четвъртък

" Това, което ще ви кажа през днешния ден е продължение и в детайли изясняване на обстановката, която Екологичен потенциал разказа като " нападение против върховенството на закона ". За мен това е атентат против разделянето на управляващите, против върховенството на закона и правовата страна ", съобщи на специфична конференция основният прокурор Иван Гешев.

" Това е началото на края на това, което българските жители назовават " превзета страна " или " олигархично-политическа мафия ", края на тези, които българите назовават " политическа мафия ", сподели още той.

" Длъжен съм да кажа истината, тъй като тя ще ни направи свободни. Търпеливо изчаках да дам сведения по законовия ред. В петък обасних в хода на инспекция във ВКП за политическа корупция и търговия с въздействие. Преди половин час дадох пояснения пред прокурор по инспекция по сигнал на лицето Борислав Боби Сарафов ", заяви Иван Гешев.

" Вълната от сигнали от това лице е оповестена първо в медиите. Това е за сметка на морала на хората, които ги вършат тези неща.
Това, което ще кажа е продължение на обстановката, която Европейския парламент разказа като нападение върху върховенството на закона. Това е атентат против страната, против разделянето на управляващите и Конституцията ", продължи той.

" Част от нещата, които няма да кажа в този момент, ще желая да бъдат чути на съвещанието на Висш съдебен съвет и ще желая отказ на част от тези членове на Висш съдебен съвет, които, може би, вземат участие в покушението против правосъдната власт по тази причина ще желая и част от съвещанието да бъде закрито ", заяви Гешев.

Той съобщи, че законът " Крум Зарков " за надзор над основния прокурор е противоконституционен и ще бъде анулиран от Конституционния съд.

Според него всевластието на основния прокурор е мит, както и това, че българската прокуратура пази и пази някой.

Той повтори хронологията на по този начин наречения от него " скрит план против страната ".

" Всичко стартира с намеците, че в името на спокойствието и фамилията, може би би трябвало да стана дипломат или да вземам участие в политически план. Може би в ГЕРБ. След това заявих в Украйна, че в случай че Путин пристигна в България би трябвало да го предадем на Международния углавен съд. Една от версиите, която слушам, че зад атентата, целящ убийството ми, е допустимо да стоят ползи на Русия. След това се случи опита за ликвидиране против мен. Причините няма да разясня ", добави Гешев.

Очаквайте още информация!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР