Това, което се видя днес, е най-унизителното състояние на българския

...
Това, което се видя днес, е най-унизителното състояние на българския
Коментари Харесай

Нинова: Това, което се видя днес, е най-унизителното състояние на българския парламент

Това, което се видя през днешния ден, е най-унизителното положение на българския парламент, откогато той съществува, това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, разяснявайки създалото се напрежение и конфликти сред депутати от Движение за права и свободи и " Възраждане " в пленарната зала по-рано.

" Обръщаме се към Борисов, Кирил Петков, Христо Иванов, това ли ви е евроатлантическият живот в България? Това ли е европейски парламент? Това са главните виновници да се случи това, което видяхте през днешния ден. За нас това е налагане на тирания на болшинството, пълзящ фашизъм. Ние не можем да участваме в това. Да влизаме вътре, да се бием като хулигани, да теглим микрофони. Българската социалистическа партия е сериозна партия и не взе участие в такива неща. Погледнете обратно в годините и ще видите, че Движение за права и свободи и националистите с такава реплика на конфликти постоянно се помпат едни други и се подвигат едни други. Така подвигаха Волен Сидоров и имитираха опълчване, по този начин вършат и през днешния ден.

Това, което прави Възраждане, е реплика. Защото те, в случай че желаеха в действителност да се приключи съвещанието или да вземат присъединяване в дебата, можеха да се изкажат. Какво вършат вътре? ", уточни Нинова.

" Изобщо не става въпрос за опозиционна активност. За нас огромният въпрос е диктатурата, която постанова болшинството и ползящия фашизъм. Като почнем от паметника и свършим до това, което през днешния ден се случва. За пет минути, без изявление, за следващ път предадоха българския народен интерес със законопроектите, които гласоподаваха в региона на енергетиката. За пет минути демонстрираха своята неплатежоспособност, непросветеност и продажба на българския народен интерес, като сами се отхвърлиха от таксата, която вкараха, тъй като нито могат да съберат тези пари от съветския газ. И сами в този момент си вършат корекция на поправката, тъй като блокираха България по пътя към Шенген с глупавите си и изменнически решения по отношение на българския народен интерес. Единственият излаз от това, което се случва тук, е оставка на това болшинство, което постанова тирания, постанова фашизоидни способи на работа. Оставка на това болшинство, с цел да се успокои страната и да тръгне напред по различен метод ", уточни още водачът на Българска социалистическа партия. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР