Това, което се случва, беше предизвестено. Всички казаха, че няма

...
Това, което се случва, беше предизвестено. Всички казаха, че няма
Коментари Харесай

Плевнелиев: Притеснен съм, Слави е воин на Апокалипсиса

Това, което се случва, беше предизвестено. Всички споделиха, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ. Това сподели в предаването на Нова телевизия „ Пресечна точка” президентът Росен Плевнелиев.

„ Впечатлиха ме няколко неща: Първо, че сътрудниците на Държавна сигурност изпълзяха на всички места в последните месеци. Всички говореха едно и също – че „ Има подобен народ” ще е втора мощ.

И второ: да се изметнеш на 180 градуса, да обещаеш на толкоз българи, че ще има мажоритарни избори в два тура и по-късно да се откажеш, е безусловно задкулисие. Това е най-голямата машинация, която до момента сме виждали на избори! Какво те стимулира да излъжеш 2 млн. българи?”, попита той.

Плевнелиев напомни и по какъв начин ръководителят на ПГ на „ Изправи се! Мутри вън” едно време е правела съвещания за избори в Народното събрание, в това число и с престъпно проявени хора.

„ Сценаристът на Слави даже не гледаше в камерите, когато говореше, не гледаше хората в очите. Докога ще мълчат? Това не е демократично и е скандално!”, акцентира той.

„ Слави дължи още един отговор – човек, с цел да се татуира, е умишлен знак. Когато си татуираш откъм гърба, че си боец на Апокалипсиса, че всички ще са завлечени в Ада, че няма да има благосклонност, аз съм обезпокоен.

В отговор на въпрос могат ли ГЕРБ-СДС да внесат за гласоподаване държавното управление си, Плевнелиев съобщи, че Борисов е наясно, че напук нищо не може да се реализира. ГЕРБ в никакъв случай не са управлявали напук. Борисов е прибирал властта. Просто имат една демократична процедура”, означи той.

„ В интерес на България е популистите да дойдат на власт. Ако избягат от отговорност, ще бъдат осъдени на изборите.

Мисля, че ще има държавно управление, което ще избута до президентските избори. „ Мутри вън” се оферират непрестанно, юрист Хаджигенов е подготвен за всевъзможни постове. Демократична България също нямат изгода да се върви към бързи избори. Правителство ще има, в случай че не с втори, то с трети мандат”, предвижда той.

Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - " ИТН " - още от първия ден на новоизбрания парламент за главното си заричане - мажоритарни избори в два тура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР