Това, което се случи днес, е една реакция от натрупване

...
Това, което се случи днес, е една реакция от натрупване
Коментари Харесай

Доц. Пандов : Ние не искаме да се стигне до разрив в сглобката с ГЕРБ

Това, което се случи през днешния ден, е една реакция от струпване на напрежение. Ние не желаеме да се стигне до раздор на този толкоз мъчно реализиран компромис и на сглобката. С днешната декларация ние просто желаеме да име един механизъм, посредством който да се подсигуряват постигнатите съглашения с ГЕРБ и да няма отклонения от поетите задължения. 

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) доцент доктор Васил Пандов, който разяснява днешната декларация на обединението. 

" Борисов сподели, че няма задължения към това държавно управление, само че Мария Габриел пое такива задължения в общата деклрация с акад. Денков. Ако Борисов не стои зад тези задължения, ние го вършим. Днес министър председателят Денков изясни ясно, че всички назначения се съгласуват с Мария Габриел. Ние желаеме да има ясни механизми, по които да се избират регулаторите. Вече два дни виждаме едно болшинство от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ", което си приема разпоредбите за избор на регулаторните отговори. В никакъв случай не сме се разсърдили за някакви постове. Всичките дейности на ГЕРБ се набиват в очите на нашите последователи и всички се питат - тези толкоз ли са наивни да работят при тези условия. Това е повода да желаеме всички тези механизми, които да подсигуряват, че ГЕРБ ще извършват контрактуваното преди образуването на кабинета ", разгласи доцент Пандов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР