Това, което ни сплотява е любовта към хранатаВсяка домакиня се

...
Това, което ни сплотява е любовта към хранатаВсяка домакиня се
Коментари Харесай

Наслади се на нов свят от вкусове с Goodfood.bg

Това, което ни сплотява е любовта към храната

Всяка стопанка се е затруднявала с концепциите за нова манджа. Идеята зад основаването на кулинарният блог goodfood.bg е точно такава. Ние целим да помогнем на всяка стопанка да реализира повече в кухнята. Обърнали сме особено внимание и на кулинарните запалянковци и начинаещите готвачи, като ги срещнем с съществени тънкости и техники, както и с разнообразни типове обичайни ястия от всички краища на света.

не е елементарен уебсайт за предписания. Ние не желаеме да сложите артикули в съд и да ги сготвите. Искаме да вложите позитивна сила и страст във всяка ваша рецепта. Именно по тази причина тук няма да видите елементарни предписания. Ще ви срещаме с обичайни кухни, хрумвания за гозби или ексцентрични опити. Фокусът ни е върху начинаещите в кухнята, само че подценени няма. Тези от вас, които към този момент се оправят добре ще открият материали, с които да надградят знанията си. Именно това е значимо за нас – без значение от опитът и знанията ви, да откриете своето тук.

Екипът, изравен зад goodfood.bg е с друг опит в кухнята и с голям брой разнородни ползи. Това, което ни сплотява е любовта към храната. Ние трансформираме готвенето в наслаждение и точно това целим да предадем и на вас.

И с цел да не звучи всичко прекомерно положително, ще ви разкажем за още една наша задача, която считаме за не по-малко значима. Макар и чревоугодници, би трябвало да се грижим и за здравето си. Тялото ни е наш храм и би трябвало да се стараем да го поддържаме. Точно по тази причина, здравословните предписания също намират място тук. Описваме в детайли хранителната стойност на продуктите, което е нездравословно и кое потребно за вас.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР