Това, което наричаме Инфлуенсъри“ в днешно време, би трябвало да

...
Това, което наричаме Инфлуенсъри“ в днешно време, би трябвало да
Коментари Харесай

Токсично езеро – предпочитан фон за перфектна снимка в Инстаграм

Това, което назоваваме „ Инфлуенсъри “ в днешно време, би трябвало да е модел на подражателство, само че тази мисъл дотам ги завладява, че те стартират да вършат немислими неща, единствено с цел да доближат до повече почитатели със фотосите си. От Cosmopolitan оповестиха, че десетки вманиачени в своите обществени профили инфлуенсъри са се подложили на риск от токсично натравяне за Перфектната фотография. Всички те се стичат към тюркоазено-сините води на сибирско езеро, което в действителност е токсично бунище.

 Токсично езеро - желан декор за съвършена фотография в Инстаграм

Изключително красиво изглеждащата вода е стръв за тях, тъй като е прелестен декор за #travel, #dreamdestination или #mrgoodlife. Някои от тях в действителност нямат визия, че езерото е еквивалентно на токсична бомба, а други са били предизвестени, само че все пак са поели риска.

Забелязвайки изключително интензивно придвижване на езерото, един от чиновниците на близката въглищна централа написа изказване: „ Не може да плувате в сметището! Не желаеме в устрема си към съвършено селфи да бъдете отровени! “.

Езерото е място за боклуци на Отоплителна и Електрическа станция и водата в него е потвърдено отровна, равнищата ѝ на радиация са много над нормата, „ контактът с кожата с такава вода може да провокира алергична реакция “.

 Токсично езеро - желан декор за съвършена фотография в Инстаграм

За страдание, думите „ пепелник “, „ бунище “ и „ токсично “ не са спрели амбициозните инфлуенсъри да се стичат към това езеро, а един човек даже е влезнал във водата с надуваема лодка.

 Токсично езеро - желан декор за съвършена фотография в Инстаграм

Пияните и лудите Господ ги пази!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР