Това, което направихме с газа – да не зависим от

...
Това, което направихме с газа – да не зависим от
Коментари Харесай

Мартин Димитров: България не трябва да зависи от руските доставки на петрол

Това, което направихме с газа – да не подвластен от съветските доставки, би трябвало да го създадем и с петрола. Когато зависиш от един снабдител, рискът постоянно е огромен. Това съобщи депутатът Мартин Димитров пред NOVA NEWS. По думите му разгарянето на спора сред Израел и ХАМАС може да докара до повишение на цените на петрола.

Димитров дефинира като празни приказки изказванията, че България още веднъж получава съветски газ, само че посредством медиатори, защото има документи за генезис.

„ Не са малко депутатите, които са претенденти за кметове, това е аргументът да има интервал, в който да не заседава Народното събрание. От друга страна имаме ужасно доста работа. “ - съобщи Димитров. По думите му разискването на вота на съмнение към държавното управление ще бъде напълно предизборна акция, само че той няма късмет да бъде сполучлив.

Димитров дефинира като проблематична област събираемостта на налога върху добавената стойност. Той добави, че няма терзания за събираемостта е хазната, а главният риск е нов длъжностен кабинет, който да изиска нарастване на налозите и по-висок бюджетен недостиг.

Според Димитров при рационална политика ще има пари за защита и за повишение на пенсиите, като няма да се подвигат главните налози. За задачата не би трябвало да има голословни разноски, посочи депутатът от ПП-ДБ. Той прикани да не се замразяват приходи.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР