Това, което направи силно впечатление на грандиозния юбилеен концерт на

...
Това, което направи силно впечатление на грандиозния юбилеен концерт на
Коментари Харесай

Защо Преслава не уважи концерта на Тони Стораро?

Това, което направи мощно усещане на грандиозния юбилеен концерт на Тони Стораро на 9 май, бе фактът, че Глория и Преслава, с които също има дуетни песни за всеобща изненада липсваха. Концертът бе почетен от редица звезди, които също пяха. Сред тях бяха Алисия, Деси Слава, Емилия, Константин, Софи Маринова и даже Азис, с който Човека глас неотдавна затопли връзките.

 

За момента няма пояснение за отсъствието на примата на фолка, само че пък за сметка на това за Преслава има съмнение и то е обвързвано с огромния наследник на Тони Стораро – Фики. Припомняме, че преди време артистът издаде с половин уста, че има истина в слуховете за връзката на Преслава и Фики и даже изрази утвърждение, което обаче прозвуча като такова единствено за мимолетна връзка, само че не и за по-сериозни връзки. Едва ли това е допаднало на певицата въпреки тогава да не реагира по никакъв метод.

 

Тя съумя да се въздържи от коментар и когато 2 години по-рано се понесе мълвата, че към този момент починалият Георги Станоев – Бирмата, който по това време към този момент й бе бивше гадже, е връхлетял гневен в дискотека с защитата си, откакто му докладвали, че Преслава флиртувала намерено с Фики. По-късно от интервютата, които даде огромният наследник на Стораро стана ясно, че не е имало сборичкване или най-малко той не е взел участие в такова. Той си тръгнал малко след идването на Бирмата.

 

Случката е от 2015 година – времето, в което от време на време се появяваше мълвата за връзката им, само че пък двамата твърдяха, че са единствено сътрудници и положителни другари. Един-единствен път Стораро-младши си разреши да се похвали, че е влюбен в своя известна колежка, без несъмнено да загатва името й. Но пък за сметка на това, тази работа бе свършена до известна степен от татко му през 2017 година в предаването Папараци по bTV, където показа, че несъмнено има колежка, с която Фики в действителност е по-близък, и добави, че надали е единствено една.

 

Той даже ги посъветва да се пазят, когато се случат други работи, защото Фики преди всичко трябвало да гледа кариерата си, тъй като към момента му било доста рано за обязаност.

За Преслава, Фики сподели, че е доста надарена певица и доста прекрасен човек. Нямаше срещу двамата да изживеят възприятията си, само че до такава степен. Той обаче не пропусна да подчертае, че е добре младите да вземат всичко от живота, тъй като откакто се задомят, към този момент имат други отговорности.

 

Макар да не стана ясно тогава какви тъкмо са връзките сред Преслава и Фики, несъмнено се затвърди усещането, че са си много близки. Но даже и да е било по този начин, не е траяло дълго, защото през лятото на 2017 година Фики се сгоди за Гюлджан, от която към този момент има две деца към днешна дата. Не стана ясно и по какъв начин добричлийката е приела разсъжденията на Тони Стораро.

 

Именно с тези догатки обаче бе обвързвано отсъствието й от концерта на Човека глас в „ Арена София “. Няколко дни след огромното събитие, Тони Стораро и Преслава, въпреки всичко пяха дружно плюс Софи Маринова на женитба, а в обществените мрежи се появиха клипове от представянето им.

Това, което направи усещане в тези фрагменти бе фактът, че Тони Стораро рядко поглеждаше към Преслава, въпреки да пееха в трио със Софи. Той, с бакшиши в джобчето на сакото контактуваше най-вече с ромската перла и с гостите на събитието. Преслава също гледаше повече към Софи, с която са много близки приятелки. Въпреки всичко това не е известно добричлийката да е в открит спор с Човека глас.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР