Това, което е ясно от последните 4 месеца е, че

...
Това, което е ясно от последните 4 месеца е, че
Коментари Харесай

Кристиан, убил Милен Цветков на пътя, е празнувал вечерта преди инцидента

Това, което е ясно от последните 4 месеца е, че обвиненият се е движил с 99 км/ч, както и че няма опит за прекъсване на придвижването на автомобила. Спирачен път няма. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия адв. Менко Менков, юрист на наследниците на убития на пътя от друсан водач Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва.

Интересното в друга експертиза е, че обвиненият е бил вменяем, макар че е бил на 3 типа наркотични субстанции, сподели още бранителят.

Категорично е потвърдено, че точно обвиненият Кристиан Николов е управлявал колата, умъртвила Цветков. Има отпечатъци по кормилото на колата, разкри адв. Менков.

Обвинението сочи, че Кристиан е карал под възможен предумисъл. ой е допускал какво може да се случи под тези опиати. Кристиян отхвърля да е употребил дрога, само че съгласно чатове и експертизи, това е реалност, сподели още той.

"Вероятният банкет на тези наркотични субстанции е 12-24 часа преди произшествието. Вечерта преди случая е имало празненство, на което Кристиан е чествал, а на обяд на идващият ден е почнало придвижването им по пътя. На същия ден вечерта става злополуката. Обвиняемият и приятелите му са спали до обяд на този ден, само че това не е довело до изчистването от дрогите ", разкри юристът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР