Това, кето се случи, тряваше да се случи до март

...
Това, кето се случи, тряваше да се случи до март
Коментари Харесай

Бивш зам.-регионален министър: Малина Едрева, близка на Фандъкова, е Орлин Алексиев за София

Това, кето се случи, тряваше да се случи до март - да се откри кой са съществени, и кои настоящи поправки. Цената е друга и някои настоящи поправки са противозаконен градеж. Всичко това намира отражение в отчета. Конкретизирани са обстоятелствата. 79% от всичко е главен ремонт. И огромен % са противозаконни градежи. Кой би трябвало да откри това с изключение на районният министър. И не инцидентно първият уволнен бе Влади Калинов.
Говорихме за Орлин Алексиев, само че има и едно друго име от софийския общински съвет. Близка на Йорданка Фандъкова, Малина Едрева, също живее в " Делта хил " Ремонтите в София са сходни на ремонтите в страната.

Загуби се приемствеността. Загубиха се шест месеца. Първо се заплатиха парите на компаниите, уличени в операция. Това е огромният проблем. Това съобщи някогашният зам.- министър в районното министерство Иван Шишков в

Регионалното министерство трябваше да направи разбор кои поправки са съществени, и кои настоящи. Има изпълнени съществени поправки под прикритието на настоящи поправки.

Скандалът стартира с писмото на господин Караджов. Няма неприятно, че желае да строи. Лошото е, че желае да строи без да има правна подготвеност и причини за това. След като не е направена инспекция кое главен и кое е настоящ ремонт, кое е по контракт и кое не е, кое е нелегално стротелство, а той желае - 1 милиарда

За тази година има за същите компании милиард и 400 000. Ние прекратихме договорите, очевидно има анекс. Във фактологията не се разминаваме, само че резултатите са разнообразни. Идеята бе да има нови състезания с нови контракти за тези компании.Конкурсите са оповестени май месец. И по тази причина по остарелия ред ще им раздадем 1 милиарда 400 000.

Още 35 млн. са желани за два лота на Автомагистрала " Хемус ". Бяха раздадени за два лота 150 млн., за какво ще желаят още 35 млн., попита някогашният зам.-министър.

Незаконните градежи би трябвало да бъдат отстранени, а не да се търси пари за тях, счита той. Трябва да се разгласят за нетърпими противозаконните градежи. Проблемът с всички всеобщи противозаконни градежи е това, че шефът на ДСНК е зависещ на районния министър. добави специалистът.

С част от тези 3,9 милиарда в действителност се строят, само че има и други големи суми, които не се знаят какви са, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР