Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV предприемача

...
Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV предприемача
Коментари Харесай

Прокопиев: С Борисов никога не сме говорили за никакви министри

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV бизнесмена и издател Иво Прокопиев.

„ По никакъв метод Кирил Петков не е моя номинация. Познаваме се с него напълно незадълбочено. Той е създател в „ Капитал “ и участваше в икономическите събития и конференции. Никога през всичките години не съм слагал моите персонални ползи в бизнеса напред “, безапелационен бе тоъ.

„ Атаките от Движение за права и свободи имат няколко пояснения. Те не нападат мен като Иво Прокопиев или някакви компании и бизнеси, те нападат „ Капитал “ и следствията, които през годините прави „ Капитал “ за съзвездията към Движение за права и свободи “, счита предприемачът.

„ Това е една система. За да може тя да действа, всички защитни и контролни механизми в обществото са изключени. Няма правда и правораздаване. Няма самостоятелни регулатори. Входовете и изходите от стопанската система са завардени от политически ползи. Без да искаш политическа благословия не можеш нито да влезеш, нито да излезеш от България, в случай че си притежател. Това е най-простото пояснение за завладявана страна “, уточни Прокопиев.

За това, че в новия проектокабинет няма хора от кръга „ Капитал “, той се пошегува: „ Не постоянно ни се получава “.

Според него лицата в което и да е ръководство не са най-важното. „ Повече ме тормози, че за 20 минути няма по какъв начин да бъдат разисквани всички съществени промени по разграждане на модела, за който всички приказват в последно време – на превзетата страна. Те единствено не могат да изброят имената на завладените регулатори и законите, които стоят зад тях. Ако зад това ново бъдещо ръководство нямам парламентарно болшинство, което има нужните гласове да промени законите, няма по какъв начин да се случи смяната. От това, което видяхме осъждам, че отиваме към нови избори “, изясни Иво Прокопиев.

Той разяснява и Плана за възобновяване:

„ Най-слабото му звено е, че той продължава философията на усвояването “, безапелационен бе издателят.

„ Трябва някой ясно да каже на българските гласоподаватели, че учебните заведения са доста и техният брой би трябвало да бъде сведен, с цел да се увеличи качеството на обучение. Учебните проекти би трябвало да се трансформират. Заплатите на учителите би трябвало да се усилят 3-5 пъти. Същото нещо е и със опазването на здравето. Там е смут “, счита той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР