Това каза в посланието си до Федералното събрание президентът Владимир

...
Това каза в посланието си до Федералното събрание президентът Владимир
Коментари Харесай

Владимир Путин демонстрира руската военна мощ

Това сподели в посланието си до Федералното заседание президентът Владимир Путин. Той уточни, че излизането на Съединени американски щати от контракта по Противовъздушната защита е било причина за ответна реакция.

"САЩ ускоряват противоракетната защита, основават нови региони, където системите на ПРО са дислоцирани и в последна сметка това щеше да докара до обезценяване на нуклеарния боеприпас на Русия. И ни принудиха да реагираме ", сподели президентът.

Според него, Русия работи над перспективно оръжие, оръжие на бъдещето. Например нови генерации ракети като тежката междуконтинентална ракета "Сармат ", за която никакви ПРО не са опасност.

Руският президент илюстрира думите си с видео, на което се вижда по какъв начин ракети поразяват цели на земята. Путин показа и нов ракетен комплекс - "Кинжал " и разгласи, че за още няколко нови крилати ракети не са измислени наименования.

"В недалечно бъдеще на въоръжение в съветската войска ще бъдат най-нови комплекси от ракети. Такива, каквито няма още в нито една друга страна ", сподели още съветският водач.

Той се обърна към международните водачи - "Никой не искаше до момента да ни слуша. Послушайте ни в този момент ".

Путин предизвести, че всичко, показано във видеото, към този момент е действителност и е на въоръжение в съветската войска, в това число и лазерни оръжия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР