Това каза пред ФрогНюз проф. Евгений Дайнов, в светлината на

...
Това каза пред ФрогНюз проф. Евгений Дайнов, в светлината на
Коментари Харесай

Проф. Дайнов за ФрогНюз: Западът трябва да се отнася с Путин като...

Това сподели пред ФрогНюз проф. Евгений Дайнов, в светлината на. 

 

", това може да се съди от информациите в главните международни медии. Това обаче беше ясно през цялото време - че Путин го поставя в условия, в които да почине. Той е тежко повреден от опита за отравяне, изцяло лишен от лекарски грижи. Беше ясно, че отпътува в лагери, с цел да почине. Когато не умря незабавно, Путин го реалокира в най-тежкият допустимо лагер,, където го умъртви отдалечено. Путин реализира своято цел, Навални умря ", уточни проф. Дайнов и добави:

" В главата на Путин, всички други към този момент би трябвало да се замислят дали да му противостоят ".

 

На въпрос какъв сигнал би трябвало да е това събитие към Запада по линия помощта за Украйна и можем ли да кажем, че Западът би трябвало да се активизира и да взема решение по какъв начин да се оказваме помощ повече, той отговори по този начин:

 

" Жалко за Навални, само че и за много-много такива като него. Единственото положително е, че това известие съответствува с

 

Добре е, че от името на Съединените американски щати вицепрезидентът Камала Харис ще държи огромна тирада. Няма метод да не вкара тази преживелица.

 

Западите водачи още веднъж ще видят озверялото лице на съветския режим, в което няма нищо човешко. Нищо ".

 

" Проблемът на Запада е, че от време на време не помни, че Путиновия режим няма безусловно нищо общо с какъвто и да е цивилизационен план, с каквато и да е цивилизация. Това са диваци. Единственото, което могат да вършат, е да крадат и да убиват.

Западът от време на време не помни това и стартира да се разсейва - да вземем за пример не оказва помощ на Украйна толкоз, колкото би трябвало. Путин пък от време на време им припомня тъкмо какъв дивак е ", сподели проф. Дайнов и приключи:

 

" Днес Путин подсети, че той не е цивилизован човек. Той е представител на дивото начало, на убийството, на крадливото. Към него Западът би трябвало да се отнася като към дивеч - той би трябвало да бъде отстрелян ". 

 

Илияна Маринкова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР