Това каза пред БНР Никола Минчев от „Продължаваме Промяната“. Допълни,

...
Това каза пред БНР Никола Минчев от „Продължаваме Промяната“. Допълни,
Коментари Харесай

Никола Минчев: Гледаме към осигуряване на мнозинство с ДБ и БСП

Това сподели пред БНР Никола Минчев от „ Продължаваме Промяната “. Допълни, че Политическа партия има желанието да ръководи и първото място е ясната цел. Също по този начин показа, че партията е анализирала грешките си по време на ръководството:

„ Съжалявам, че промяната в антикорупционния орган не се случи. Основната пречка, която имахме в приемането на този закон, няма да бъде част от обединението в новия парламент. Също промени в Закона за правосъдната власт, попълване на състава на регулатори, които се назначават изцяло или отчасти от Народното събрание “.

Минчев посочи, че демонтирането на модела ГЕРБ е почнало и персоналните промени са част от промяната.

„ Започването на проблема „ Капитан Андреево “ е показателно, че промяната на хората води до съответните резултати “, уточни някогашният началник на Народното събрание.

Политическа партия работи по съставянето на листите за изборите на 2 октомври: „ Водим диалози и с хора, напуснали Има Такъв Народ. Те отдръпнаха поддръжката си от Има Такъв Народ, когато видяха, че декларираните там цели не дават отговор на действителните цели “.

От думите на Минчев стана ясно, че битка с корупцията и опазване на геополитическата посока на страната са червени линии за Политическа партия.

Бившият ръководител на Народното събрание уточни, че връзките на „ Продължаваме Промяната “ с президента Румен Радев са институционални и посочи, че няма нищо необичайно в това другите институции да имат разнообразни отзиви.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР