Това каза по БТВ анализаторът Георги Киряков. Той допълни:Не зная

...
Това каза по БТВ анализаторът Георги Киряков. Той допълни:Не зная
Коментари Харесай

Георги Киряков: Гълъб Донев може и да е по-следващ служебен премиер

Това сподели по БТВ анализаторът Георги Киряков. Той добави:

Не зная дали са се обезличили политическите партии. Бяха на политическия пангар толкоз години. Някой се пробва да прокарва тематиката за президентска република. Партиите отново ще са водещи в политическия живот. 

 

Коя поддръжка търси Корнелия Нинова, откакто социалистите са разочаровани?! радев може да притегли посредством собствен план разочарованите гласоподаватели. Старите лица на Българска социалистическа партия вършат различна левица. ще забележим динамичност от 2001 година. Президентът каква тъкмо поддръжка търси от социалистите? 

Борисов не си е отивал от политиката ни. Когато Костов имаше проблем да излъчва лица от своята партия, той излъчваше други лица. Така пробва да консолидира избор. 

Слави Василев добави

Опитвам да разясня преди събитията и това носи своите опасности. не съумях да предвиждам кой ще е новият министър председател. Ние отиваме на избори със същото нищожно меню. Това не взема решение събитието, че водачите няма да се трансформират. Има нужда от свежа кръв. Лидерите ще би трябвало да се “раждат ” от самосебе си.  

Любопитно е по какъв начин политическия ни хайлайф “зрее ”.

 

Ако прогнозите се потвърдят, може да има коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и БВ. това значи,че елитът е подготвен да се спогоди, макар политическите си възгледи. Обезличаването на политическата система напълно ще излезе нескрито. Тези хора би трябвало да се схванат, без значение какво приказват пред камерите. 

 

Аз съм коментатор и споделям възгледите си - партиите постоянно ще са значителен фактор, само че когато им поставите отговорността да се схванат, явно това не могат да създадат. Трябва да разсъждаваме за една друга форма на ръководство. 

Никой няма дарба да каже по какъв начин да се реши бъдещето, само че явно би трябвало да има промяна на този хайлайф. Той става постепенно и мъчно.

 

Ако не бе президента нямаше да забележим замяна на значителните функции, а щяхме да сме със същото “меню ”. Ако не се появят нови лица към президента, ще вървим от избори в избори. Но няма прелом, тъй като страната върви.  Очевидно има потребност от нови лица в политиката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР